Skip to main content link. Accesskey SSkip to tab navigation link. Accesskey 1Skip to sub navigation. Accesskey 2
  • Logg inn

Merking allergener
08.03.2019

I Bake-it fremgår allergener i ingredienslisten med VERSALER. I tillegg er alle eventuelle allergener listet opp i en egen oversikt. Dette er for enklere å kunne identifisere hvilke allergener som finnes i produktet, men listen skal IKKE benyttes på etiketter, brødposer o.l.    



Quid-merking av grovhet er nå på plass i Bakeit!
01.06.2015

For å være helt oppdatert i forhold til kravene fra mattilsynet har Bake-it fått en ny funksjon. Mattilsynet har påpekt at de grove ingrediensene sammalt mel og kli skal oppgis i % av det ferdige stekte produktet i ingredienslisten. Bake-it er nå klargjort for dette, og alle ingredienser som bygger grovhet i en resept vil automatisk oppgis som prosent av ferdig stekt vare i ingredienslisten fra 2. juni 2015. Ta gjerne kontakt med Brit Bjørkli eller Aage Berge hvis du har spørsmål.
 

 



Vedlegg:
   



100 % Norsk
01.06.2015

100 % Norsk-serien til Lantmannen Cerealia består nå av hele 12 korn - og melråvarer som omfatter alle 4 kornslagene inkludert hvetekli. Dette gjør det enkelt å produsere din egne bestselgere som NYT NORGE-produkter. Fullstendig produktsortiment i 100 % Norsk-serien finnes på vår hjemmeside, og du kan lese mer om NYT NORGE-merking på matmerk.no. Linker under (trykk mer..). Forslag på resepter finnes under "konsepter" i menyen øverst.   



Lantmännen Cerealia

Sandakerveien 62
Postboks 4349 Nydalen
0402 Oslo
Tel: 22 89 34 00
Idun industri

Hvamveien  1
Box 144, 2026 Skjetten.
Tel: 22 09 48 00
Bakeit nytt